Crazy Bulk SARMs 2024 | Voordelen, Dosering en Bijwerkingen

crazy bulk sarms

Crazy Bulk SARMs, of Selective Androgen Receptor Modulators, zijn een populair alternatief voor traditionele anabole steroïden. Ze bieden veel van dezelfde voordelen zonder de ernstige bijwerkingen, waardoor ze een veiligere en toegankelijkere optie zijn voor mensen die hun lichaamsbouw en atletische prestaties willen verbeteren.

In dit artikel bespreken we de beste SARMs-merken in de VS, merken die naar verwachting in 2024 de markt zullen domineren. We hebben er twee geselecteerd en ze zijn zo goed dat ze al enkele jaren de twee beste keuzes zijn – Crazy Bulk en brute kracht.

Beide merken zijn enorm populair bij bodybuilders. Ook fitnessliefhebbers uit vele andere sportgebieden zweren bij hun producten. Ze krijgen veel lof voor de effectiviteit, kwaliteit en eerlijke prijzen.

Het is een moeilijke beslissing, maar we vinden dat Crazy Bulk over het algemeen het beste SARMs-merk is, maar het alternatieve merk Brutal Force SARMs komt op de tweede plaats.

Wat de andere SARMs-bedrijven betreft, geen van hen kan zelfs maar in de buurt komen. Het is een race met twee paarden en het maakt niet uit welke kant je op gaat, jouw keuze maakt je nog steeds een winnaar.

Wat Zijn CrazyBulk SARMs?

sarms

Crazy Bulk is een bedrijf dat wereldwijd wordt erkend vanwege het op de markt brengen van uitstekende producten van hoge kwaliteit, en de producten die door dit merk worden vervaardigd, hebben verschillende positieve lovende kritieken gekregen van klanten over de hele wereld. Het nieuwste product van dit bedrijf dat op de markt is gebracht, omvat uitstekende SARMs, beter bekend als SARMs.

De merknaam Crazy Bulk is synoniem geworden voor hoogwaardige supplementen voor atleten. Ze bieden een breed scala aan producten, van pre-workoutsupplementen tot eiwitpoeders en alles daartussenin.

Deze producten zijn uitstekende vervangers voor steroïden en kunnen door de meeste mensen worden gebruikt zonder dat ze enige nadelige gevolgen ondervinden om dezelfde voordelen te krijgen als bij illegaal gebruik van steroïden.

Hoewel de selectieve androgeenreceptormodulatoren van het bedrijf niet zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration, worden ze nog steeds gemaakt terwijl de productierichtlijnen in goedgekeurde faciliteiten in gedachten worden gehouden.

Het eerste dat u moet weten over Crazy Bulk SARMs is dat het geen steroïden zijn. Steroïden zijn illegale medicijnen die vaak door bodybuilders worden gebruikt om de kracht en de algehele prestaties te verbeteren. Crazy Bulk SARMs zijn echter legale alternatieven voor steroïden die ook de atletische prestaties helpen verbeteren.

SARM’s zijn afgeleid van plantenextracten en zijn volledig natuurlijk. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën of synthetische ingrediënten.

Crazy Bulk brengt SARMs die veilig zijn voor de meeste gezonde volwassenen en geen ongewenste effecten veroorzaken. Elke Crazy Bulk-klant zal blij zijn om op te merken dat de ingrediënten die in de supplementen worden gebruikt volledig natuurlijk zijn en uw lichaam op geen enkele manier belasten zoals steroïden dat zouden doen.

Dit is een van de meest populaire soorten Crazy Bulk-supplementen. De talrijke beoordelingen van Crazy Bulk SARMs herhalen dat ze dol zijn op de hoge kwaliteit van de producten.

Vooral de beoordelingen van Crazy Bulk SARMs waarderen het gebruik van natuurlijke ingrediënten bij het maken van de producten en zijn blij dat er geen allergieën of nadelige effecten bekend zijn die door deze supplementen worden veroorzaakt. Het zijn veilige en legale opties vergeleken met alternatieven zoals steroïden die uw gezondheid zouden schaden.

Hoe SARM’s Werken?

Selectieve androgeenreceptormodulatoren zijn geen steroïden. Ze hebben veel van dezelfde effecten, maar ze zijn selectiever in de manier waarop ze uw lichaam verbeteren zonder bijwerkingen. Met normale anabole steroïden kun je je niet op specifieke spieren richten. De steroïden beïnvloeden je hele lichaam, dat is de belangrijkste reden van zoveel bekende negatieve effecten.

SARM’s werken door zich te hechten aan androgeenreceptoren. Androgeenreceptoren bevinden zich overal in het lichaam. Daarom kunnen traditionele steroïden op zoveel manieren schade aan uw gezondheid veroorzaken.

SARMs richt zich rechtstreeks op receptoren in uw botcellen en spierweefsel. Dat is met andere woorden het belangrijkste doel dat we moeten bereiken. Dat betekent dat u groei en volume kunt ervaren op de gebieden die u persoonlijk wilt!

Waar kunt u SARM’s kopen: het beste SARM-bedrijf in 2023 Om u te helpen veilige en betrouwbare SARM’s te vinden, hebben we ons gedegen onderzoek gedaan en geconcludeerd dat Crazy Bulk SARMs-producten de meest betrouwbare zijn en dat Crazy Bulk de beste SARM-leverancier in de branche is.

Crazy Bulk SARMs Producten

De Crazy Bulk SARMs zijn de veiligste SARMs zonder schadelijke effecten en je hebt altijd de beste keuze voor elke fitnessbehoefte.

Hieronder volgen de top 6 Crazy Bulk SARM’s die uw snijvermogen, ballaststoffen en kracht kunnen verbeteren:

TESTOL 140

testol 140

TESTOL 140 van Crazy Bulk is het legale en veilige alternatief van Testolone RAD 140 SARM, dat vooral bekend staat om zijn spiergroei en bulk. TESTOL 140 is de zuiverste en veiligste vorm van Testolone die een effectief supplement is om de spiermassa te vergroten en de werkelijk verdiende droge spiermassa te onthullen.

TESTOL 140 van Crazy Bulk is een effectief supplement om het natuurlijke metabolisme van het lichaam te activeren om het vetverbrandingsproces in het lichaam te stimuleren en de spiergroei op natuurlijke wijze te stimuleren. TESTOL 140 is zeker de perfecte keuze om het meeste uit uw trainingen te halen, zodat u de gewenste fitnessresultaten kunt bereiken.

Met TESTOL 140 van Crazy Bulk zorgt u ervoor dat uw harde werk de goede kant op gaat. U zult in staat zijn om vooruitgang te boeken met uw inspannende trainingen en de bodybuildingresultaten te bereiken waar u alleen maar van gedroomd heeft. TESTOL 140 zal zeker een ideale aanvulling zijn op uw bodybuildingroutine om het merkbare verschil te bewerkstelligen.

Voordelen TESTOL 140

Hieronder volgen enkele van de voordelen die Crazy Bulk’s TESTOL 140 biedt:

 • Het is een natuurlijk alternatief voor Testolone RAD 140 dat u op natuurlijke wijze dikker maakt.
 • Het is absoluut veilig in gebruik en wordt gemaakt in door de VS goedgekeurde faciliteiten.
 • Het is vervaardigd met volledig natuurlijke ingrediënten en heeft dus geen bijwerkingen.
 • Het helpt bij het onthullen van droge spiermassa.
 • Het helpt bij het stimuleren van de stofwisseling om extra lichaamsvet te verbranden.

IBUTA 677

Ibuta 677

IBUTA 677 van Crazy Bulk is het legale en veilige alternatief van Ibutamoren MK 677 SARM, dat vooral bekend staat om het verhogen van de HGH-niveaus en het verbeteren van de hersteltijden. IBUTA 677 van Crazy Bulk is de veiligste en meest natuurlijke vorm van Ibutamoren die op natuurlijke wijze de menselijke groeihormoonspiegels helpt verhogen. Dit volledig natuurlijke supplement van Crazy Bulk kan leiden tot verhoogde spiervolheid met verbeterde vasculariteit en snellere hersteltijden na inspannende trainingssessies.

De natuurlijke formulering en krachtige ingrediënten in IBUTA 677 helpen bij het creëren van een perfecte balans in de stemming door angst- en stressniveaus te verminderen. Dit supplement is de beste keuze voor iedereen die zijn spiergroei wil verbeteren en tegelijkertijd de algehele conditie en welzijn wil verbeteren.

Voordelen IBUTA 677

Hieronder volgen enkele van de voordelen die Crazy Bulk’s IBUTA 677 biedt:

 • IBUTA 677 is het veilige en natuurlijke alternatief voor IBUTAMOREN MK 677 SARM.
 • Het biedt verbeterde energieniveaus die uw trainingsprestaties naar een hoger niveau tillen.
 • Het stimuleert op natuurlijke wijze de productie van menselijk groeihormoon (HGH) in het lichaam.
 • Het bevordert de volheid van de spieren met verbeterde vasculariteit.
 • Het helpt bij het verbeteren van de stemming en cognitieve functies.
 • Het helpt bij het verkorten van de hersteltijden na de training.
 • Het is geformuleerd met volledig natuurlijke ingrediënten en heeft dus geen bijwerkingen.
 • Het is absoluut legaal om te gebruiken en te maken in door de VS goedgekeurde faciliteiten.

LIGAN 4033

Ligan 4033

LIGAN 4033 van Crazy Bulk is het legale en veilige alternatief van Ligandrol LGD 4033 SARM dat vooral bekend staat om het stimuleren van testosteron, energie en uithoudingsvermogen. LIGAN 4033 is het natuurlijke supplement dat door Crazy Bulk is samengesteld om alle effecten van Ligandrol LGD 4033 na te bootsen. Het helpt enorm bij het verbeteren van de spiergroei en het onthullen van een gescheurd lichaam. Naast het verbeteren van de spiermassa, verhoogt LIGAN 4033 ook het trainingsniveau door uw lichaam van meer kracht en energie te voorzien.

LIGAN 4033 van Crazy Bulk is vervaardigd met de krachtige ingrediënten die helpen bij het verhogen van het stikstofoxidegehalte in het lichaam, dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd. Stikstofmonoxide is verbonden met belangrijke lichaamsfuncties en -processen, zoals het reguleren van de bloeddruk en het verbeteren van de bloedcirculatie.

De krachtige formule van LIGAN 4033 helpt bij het verwijden van de bloedvaten, waardoor een betere bloedstroom wordt geboden om meer zuurstof en belangrijke voedingsstoffen aan de spieren te leveren. Het resultaat is dat u betere prestatieniveaus kunt bereiken tijdens trainingen en een betere spiergroei. Bovendien helpt LIGAN 4033 van Crazy Bulk bij het verkorten van de hersteltijd tussen en na zware trainingen.

Met de wetenschappelijk onderzochte ingrediënten is LIGAN 4033 een ideale keuze om uw trainings- en krachttrainingsresultaten te verbeteren zonder angst voor bijwerkingen.

Voordelen LIGAN 4033

Hieronder volgen enkele van de voordelen die u kunt verwachten als u Crazy Bulk’s LIGAN 4033 gebruikt:

 • LIGAN 4033 is het veilige en natuurlijke alternatief van Ligandrol LGD 4033 SARM.
 • Het helpt bij het verbeteren van de spiergroei.
 • Het helpt bij het onthullen van magere spiermassa met een gescheurd lichaam.
 • Het voorziet uw lichaam van een hoog energieniveau en verbetert uw trainingsprestaties.
 • Het is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten en is absoluut veilig te gebruiken zonder gerapporteerde bijwerkingen.
 • Het is gemaakt in de VS in goedgekeurde faciliteiten en is legaal in gebruik.

C-DINE 501516

C-DINE 501516

C-DINE 501516 van Crazy Bulk is het legale en veilige alternatief van Cardarine GW501516 SARM, dat vooral bekend staat om het snijden en vetverlies. C-DINE 501516 is een van de krachtige formules voor gewichtsverlies met een revolutionaire benadering van vetverbranding. Het is de natuurlijke vorm van Cardarine die belooft te helpen bij het verliezen van overtollige kilo’s in korte tijd door vet als brandstof te verbranden.

C-DINE 501516 bestaat uit effectieve ingrediënten die een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de definitie en het vergroten van het uithoudingsvermogen, waardoor de juiste bewegingen worden gemaakt om u in perfecte conditie te krijgen. Omdat C-DINE 501516 van Crazy Bulk een natuurlijke formule is, is het absoluut veilig om te gebruiken zonder gerapporteerde bijwerkingen. Het is zeker een uitstekende keuze als je je reis naar vetverlies een vliegende start wilt geven en echte spieren en een gescheurd lichaam wilt onthullen.

Voordelen C-DINE 501516

Hieronder volgen enkele van de opvallende voordelen waarvan u kunt genieten bij het gebruik van C-DINE 501516 tijdens uw snijfase:

 • Het is een veilig en natuurlijk alternatief voor Cardarine GW 501516 SARM.
 • Het is een perfect snijsupplement om overtollig vet uit het lichaam te verwijderen.
 • Het helpt om sneller kilo’s kwijt te raken en een gescheurd lichaam te onthullen.
 • Het helpt bij het verbeteren van het vetverbrandingsproces en het verbranden van vet als brandstof voor een enorme energieboost.
 • Het verbetert de spierdefinitie en onthult de echte bulk zonder vetretentie.
 • Het biedt een waanzinnige toename van het uithoudingsvermogen en de kracht.
 • Het is vervaardigd met volledig natuurlijke ingrediënten en daarom vrij van bijwerkingen.
 • Het is gemaakt in de VS in goedgekeurde faciliteiten.

STENA 9009

STENA 9009

STENA 9009 van Crazy Bulk is het legale en veilige alternatief van Stenabolic SR9009 SARM, dat wordt beschouwd als de beste SARM voor vrouwen voor cutten en bulken. STENA 9009 van Crazy Bulk is een natuurlijk voedingssupplement dat de Stenabolic SR9009 op de best mogelijke manier vervangt door al zijn kwaliteiten en effectiviteit na te bootsen. STENA 9009 biedt hulp bij het smelten van overtollig lichaamsvet en tilt tegelijkertijd uw energie en uithoudingsvermogen naar nieuwe pieken. Het helpt ook bij het verbeteren van de bloedstroom en het bestrijden van fysieke vermoeidheid.

Met alle natuurlijke ingrediënten verhoogt STENA 9009 uw uithoudingsvermogen, zodat u beter kunt presteren tijdens uw trainingen. Het is veilig voor zowel mannen als vrouwen en zeer effectief bij het versnellen van uw afslanktraject. Ondanks het afvallen zult u zich dankzij de krachtige formulering helemaal opgeladen en energiek voelen met STENA 9009. Het is zeker een ideale keuze om een versnipperd, gezonder en actief lichaam te krijgen.

Voordelen STENA 9009

Hieronder volgen enkele voordelen van Crazy Bulk’s STENA 9009:

 • Het is een natuurlijk en legaal alternatief voor Stenabolic SR9009 SARM.
 • Het helpt enorm bij het versnellen van de vetverbranding om overtollig lichaamsvet te versnipperen.
 • Het voorziet uw lichaam van waanzinnige energieniveaus en uithoudingsvermogen.
 • Het verhoogt de kracht en het uithoudingsvermogen, zodat u kunt moorden tijdens uw trainingssessies.
 • Het biedt een betere eiwitsynthese en een betere doorbloeding.
 • Het helpt bij het bestrijden van vermoeidheid en bevordert een sneller herstel tijdens trainingen.

OSTA 2866

OSTA 2866

OSTA 2866 van Crazy Bulk is het legale en veilige alternatief van Ostarine MK -2866 SARM, dat bekend staat als een krachtige SARM voor bodybuilding. Ostarine is een van de meest populaire SARM’s die veel gehyped wordt vanwege zijn spieropbouwende eigenschappen. OSTA 2866 is het perfecte alternatief voor Ostarine, omdat het de positieve eigenschappen ervan perfect nabootst en enorm helpt bij het vergroten van de spieromvang terwijl het uw uithoudingsvermogen tot boven de beperkingen vergroot.

OSTA 2866 is een krachtig supplement dat helpt bij het behoud van spiermassa en de productie van mannelijk hormoon stimuleert, wat leidt tot een betere en verbeterde spieropbouw. OSTA 2866 van Crazy Bulk is een perfecte keuze om u te helpen in korte tijd geweldige bodybuildingresultaten te bereiken. Het verbetert uw spiergroei enorm met een explosie van energie, wat op zijn beurt binnen een mum van tijd geweldige resultaten oplevert.

Voordelen OSTA 2866

Hieronder volgen enkele voordelen van Crazy Bulk’s OSTA 2866:

 • Het is een natuurlijk en veilig alternatief voor Ostarine MK 2866 SARM.
 • Het helpt bij het stimuleren van waanzinnige spiergroei terwijl de spiermassa behouden blijft.
 • Het helpt bij het vergroten van de spieromvang met betere kracht.
 • Het geeft je enorme energieniveaus en duwt je voorbij je beperkingen.
 • Het helpt bij het verkorten van de hersteltijden tussen en na trainingssessies.
 • Het is geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten en veroorzaakt helemaal geen bijwerkingen.
 • Het is gemaakt in de VS in goedgekeurde faciliteiten.

Crazy Bulk SARMs Stapelen

SARMS BULKING STACK

Sarms Bulking Stack

Deze stapel bevat supplementen om overtollig vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en te helpen bij spierherstel. Terwijl ze het uithoudingsvermogen vergroten voor betere training, bevorderen ze de eiwitsynthese voor spierversterking.

De ophopende steroïdenstapel tilt trainen naar een nieuw niveau met 100% natuurlijke, legale en veilige ingrediënten.

Deze bundel bevat vier supplementen:

 • Ligan 4033 (Ligandrol/ LGD 4033)
 • Osta 2866 (Ostarine/ MK 2866)
 • Testol 140 (Testolone/ RAD 140)
 • Ibuta 677 (Ibutamoren/ MK 677)

SARMS CUTTING STACK

Sarms Cutting Stack

De snijstapel bevat een combinatie van supplementen die helpen vet te verminderen en bodybuilding te bevorderen. Ze vergemakkelijken gewichtsverlies, veroorzaken spiergroei en verhogen de stofwisseling van het lichaam.

Deze bundel ondersteunt ook de ontwikkeling van droge spiermassa en helpt bij het vormgeven van spieren. Resultaten zijn merkbaar binnen een maand bij regelmatig gebruik.

De snijstapelbundel bevat vier supplementen, waaronder:

 • Ligan 4033 (Ligandrol/LGD 4033)
 • Ibuta 677 (Ibutamoren/MK 677)
 • Stena 9009 (Stenabool/SR 9009)
 • C-Dine 501516 (Kardarijn GW501516)

ULTIMATE SARMS STACK

Sarms Ultieme Stack

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat deze bundel SARM’s met ultieme voordelen. De supplementen kunnen helpen het vet te verminderen en tegelijkertijd te helpen bij snel herstel en dikker worden. De bundel omvat elk aspect van bodybuilding, zoals een verhoogde productie van groeihormoon, een hoog uithoudingsvermogen en minder vermoeidheid. Alle inbegrepen supplementen hebben natuurlijke formules.

Deze bundel bevat vijf supplementen:

 • Ligan 4033 (Ligandrol/LGD 4033)
 • Ibuta 677 (Ibutamoren/MK 677)
 • Stena 9009 (Stenabool/SR 9009)
 • C-Dine 501516 (Kardarijn GW501516)
 • Osta 2866 (Ostarine/ MK 2866)

Conclusie

De Crazy Bulk Ultimate SARMs is een combinatie van vijf selectieve androgeenreceptormodulatoren (SARMs) die zijn ontworpen om een reeks voordelen te bieden aan fitnessliefhebbers en bodybuilders. Deze voordelen omvatten verbeterde spiergroei, verbeterd vetverlies, verhoogde botdichtheid en betere hersteltijden.

Crazy Bulk SARMs is gemaakt als een veilig en legaal alternatief voor anabole steroïden en biedt vergelijkbare voordelen zonder de bijbehorende gezondheidsrisico’s. Het is echter belangrijk op te merken dat hoewel SARM’s over het algemeen als veiliger worden beschouwd dan anabole steroïden, ze niet door de FDA zijn goedgekeurd en dat hun langetermijneffecten nog steeds worden onderzocht.

Op basis van gebruikersrecensies hebben velen positieve ervaringen met het product gemeld, waarbij merkbare veranderingen werden opgemerkt binnen een paar weken bij consistent gebruik. Individuele resultaten kunnen echter aanzienlijk variëren, afhankelijk van factoren zoals dieet, trainingsroutine en persoonlijke lichaamschemie.

Mogelijke bijwerkingen van SARM’s zijn onder meer testosterononderdrukking, stemmingswisselingen en leverstress. Daarom is het van essentieel belang dat potentiële gebruikers de reactie van hun lichaam in de gaten houden en een arts raadplegen als er bijwerkingen worden ervaren.

De Crazy Bulk SARM’s kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt, hoewel vrouwen mogelijk gevoeliger zijn voor de testosteronverhogende effecten van sommige SARM’s.

Neem hier contact met ons op als u vragen heeft over Crazy Bulk SARMs.

Similar Posts